Delta

Jeg trenger stadig nye modeller til prosjektet, har du lyst å være en del av det?

Ta kontakt på mail: iakttatt(at)kallinen.no
Jeg kommer til å sende deg litt informasjon om prosjektet, så finner vi ut
sammen om dette er noe som kan passe for deg.

Under kan du lese andres erfaring med å være med i prosjektet mitt!

allerede deltatt?

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.85.143.239.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Ellinor Brattset Ellinor Brattset from Trondheim wrote on 29/10/2016 at 10:55 am:
Forrige helg var jeg så heldig å få et hyggelig møte med Elisabeth Kallinen og hennes prosjekt fra vugge til grav. Jeg har aldri vært modell før og var naturligvis ganske spent før møtet, men det gikk over i det samme jeg møtte Elisabeth. Ble veldig godt tatt i mot og alt ble helt naturlig og fint. Håper virkelig at hun kommer i havn med dette prosjektet for her er det mange flotte bilder.
Hanne og Cato Hanne og Cato wrote on 27/10/2016 at 9:29 pm:
Vi vil takke for en utrolig positiv opplevelse i studioet med Elisabeth. Det var trygt og fint å bli ivaretatt av en særdeles profesjonell og dyktig fotograf. Vi fikk god oppfølging både før under og etter fotograferingen og vi har ingen problemer med å anbefale dette for andre.
Johnny Mathisen Johnny Mathisen from Oslo wrote on 23/03/2016 at 12:21 pm:
Som en av modellene i dette prosjektet er jeg veldig spent på hvordan sluttresultatet blir. Gleder meg til å se det ferdige produktet, for her er det mange flotte bilder. Som naturist er jeg vant til nakenhet, men dette var første gangen jeg stilte opp til nakenfotografering hos en fotograf. Elisabeth er veldig profesjonell og hyggelig og gjorde det til en positiv opplevelse, og jeg vil absolutt anbefale andre å bli med. Det er verken skummelt eller farlig.
Edgar Johansen Edgar Johansen from Oslo wrote on 23/03/2016 at 1:07 am:
Jeg tenkte vel aldri å debutere som fotomodell opp i femtiåra, men dette prosjektet er så flott at jeg ønsker å bidra til at det skal komme i mål. Fotoseansen ble veldig hyggelig, og Elisabeth er en proff fotograf med et enestående blikk. Oppfordrer andre til å delta for å få denne boken til å bli en realitet! Jeg synes resultatet er lovende så langt.
Paal Andersen Paal Andersen from Oslo wrote on 21/03/2016 at 2:18 pm:
Iakttatt er et artig og fint prosjekt som jeg var så heldig å få være med på. Fantastisk artig å se hvordan fototgrafen klarer å få fokus på posituren, i hyggelig og rolig atmosfære. Anbefaler fler til å være med på dette prosjektet. Selv føler jeg meg proffesjonelt behandlet og respektert og anbefaler fler til å være med.
Gerd Wiggen Gerd Wiggen from Disenå wrote on 21/03/2016 at 1:56 pm:
Jeg er så heldig at jeg har vært en del av dette prosjektet. Jeg opplevde fotograferingen som svært avslappet og naturlig både fra fotograf og de andre modellene. Anbefales varmt å bli med, Elisabeth er velsignet laid back og får oss modeller til å slappe av.
iakttatt@Kallinen iakttatt@Kallinen from Oslo wrote on 21/03/2016 at 12:51 pm:
Hei alle sammen! Jeg håper dere kan ta dere 5 minutter til å fortelle litt om hvordan dere har opplevd å bli fotografert hos meg ??